Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Zapršelo

Chcete vyběhat nějaká kila? Choďte na pdozim bez deštníku. :D
Dneska jsem lehounce zmokla, protože se nádherně rozpršelo zrovna když jsem vyšla ze školy. :D A tak aspoň jsem měla nějaký ten rychlejší pohyb a místo procházky to byla taková rychloprocházka. :D Mám to z bytu sice blízko do města ale už o trochu dál ke škole, asi tak 25 minut chůze, ale vůbec mi to nevadí a rozhodla jsem se, že budu chodit pěšky, aspoň, dokud nebude mráz. Přece nejsem lenoch a ona taková procházka, zvlášť po ránu je super. :)

Ještě předtím jsem si byla v knihovně napujčovat skripta, protože už jsemvčera konečně dostala ISIC kartu a možná dobře, že tak, protože kdybych tam nešla a hned šla ven, zastihl by mě už po cestě ten nejsilnější déšť. Takhle jsem si chvilku postála pod stříškou školy a šla až v tom mírnějším, takže aspoň něco. :D 

V práci jsem dnes nebyla, protože jsem měla dost hodin ve škole, ale uteklo mi to celkem fajn. Na začátku týdne jsem totiž zjistila, že jsem si za ty 4 měsíce prázdnin uplně odvykla sedět a vnímat učivo. Ale už se to zlepšuje naštěstí. :D A dokonce můžu říct, že mě nerozčilovalo, když jsem dnes měla dvě hodiny atiky za sebou, což je skoro zázrak. To učivo mě sice děsí pořád stejně, ale učitel mi přišel daleko víc v pohodě než učitelka, kterou jsme měli na matiku na střední. Zatím z něj mám teda dobrý pocit, uvidím, jak to bude až ho budu vídat déle, ale doufám, že i tu matiku zvládnu. :)

Ask.fm/TheDaysy




4 komentáře:

  1. Já nenosím deštník vůbec. Je to akorát věc na víc. :-D
    Pro mě ISIC bude příští rok minulostí (pokud nepůjdu dál), protože končím na střední a tam ji používáme při vstupu do školy. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já deštník nemám vůbec, nedávno se mi zlomil, tak jsem ho vyhodila a nový jsem si ještě nepořídila :D

    OdpovědětVymazat
  3. To já chodím denně mnohem delší trasy i když mám opencard. Mám rád chůzi. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Haha :D já začala nosit v kabelce pravidelně deštník a od té doby samozřejmě nezapršelo :D Zase pro změnu dobíhám vlak..

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)