Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Zaimatrikulovaná a zabydlená

Dobrý večer.
Ano, konečně jsem zde! :D Dva dny jsem byla bez netu, protože jsem se furt míjela se spolubydlou, až dnes jsem ho konečně navečer potkala a zapojil i net. Zatim přes kabel, protože prej zapomněl heslo na wifi a čeká až to kámoš přijde obejít. :D Ale aspoň tak, net funguje v pohodě, rychle, tak jsem ráda. Už jsem ho potřebovala i hlavně kvůli škole, všechno se samozřejmě řeší přes portály, takže jsem ráda, že už to jede. :)

Jinak se mám teda zatím fajn, imatrikulace proběhla celkem slušně, stěhování taky v klidu, bydlí se mi dobře, i když tu jsem teprve druhý den. Ale už si ten Zlín užívám a poznávám čím dál víc lidí, což je super. Dneska jsem byla už i ve škole, zatím na dvě hodiny španělštiny (a stejně si nic moc nepamatuju, jen, že mají pro jistotu otazník i před větou i za větou :D) a celkem to šlo. Zbytek dne jsem spíš trávila v práci a díky milé P. za druhé kafe, protože jsem si vzala jen jedno a uplně jsem tam dnes usínala. :D I když si na spaní nemůžu moc stěžovat, konečně vstávám za světla, když nikam nemusim dojíždět. :D Jen mi chvilku vždy trvá, než si zvyknu na novou postel, tak jsem se trochu budila, ale to už snad bude jen lepší a lepší. No, asi to hned pujdu zkusit. :)





Fotil bráška, jak možná jde vidět. :D Ta poslední, to je taková "umělecká" fotka mě, no. :D

No a takhle jsem zabydlená. Mám tu teda takový trošku starožitný stoleček (:D), ale má šuplíček, což je velké plus! :D Zatím jsem teda na pokoji sama, měla by se mi tu nastěhovat ještě jedna slečna, ale zatím je v nedohlednu. No a v dalších dvou pokojích jsou ještě dva kluci, takže celkem bysme měli být 4, ovšem zatím jsme zřejmě dva a většinou, když přijdu, tak jsem tu až do večera alone. :D

2 komentáře:

  1. Koukám, že se všem loudají spolubydlící :-D...

    OdpovědětVymazat
  2. Tak snad se už brzy vyspinkáš dobře :-) A už víš rozvrh? Já pořád ne :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)