Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Pohovor a nakupování

Dobré odpoledne.
Ták, po dnešku mám za sebou pohovor do call centra ve Zlíně, kde chci mít přes rok ke škole brigádu. Přiznejme si, výška je drahá a tak je třeba si na ten luxus trochu přispívat. Probíhalo to v klidu, navíc tam byla jedna slečna se mnou a tak jsme se pak hned seznámily, z čehož mám celkem radost. Aspoň tam už někoho znám. :)

 .
Po schůzce jsem si šla nakoupit nějaké věci na podzim a trochu doplnit zásoby kosmetiky. Dělám takovýhle nákup většinou jen jednou nebo dvakrát za rok, jinak většinou přes rok nakupuju spíš po jednom kousku a neutrácím tím, že bych vzala nějaký větší obnos a šla nakoupit víc věcí. Snažím se spíš šetřit a poslední dobou nejvíc nakupuju na votoči. Dneska jsem toho ale ulovila víc ve Zlíně. :)

První jsem si šla vybrat nějaký rámeček na fotku, kterou jsem si udělala na dovolené. Je na ní přítel a mám ji moc ráda, tak je fajn, že už konečně má místo. Podívejte se ale, v jakém přenádherně kouzelném obchůdku jsem rámeček pořídila. Nikdy jsem si ho ve Zíně nevšimla, až dnes a moc se mi tam líbilo. Tam se budou nakupovat dárečky. x) Je tam plno milých věcí a nejsou o nic víc dražší, než jinde.


Potom už jsem pomalu začala nakupovat, ale v Jablku jsem nic moc nenašla, tak jsem se přemístila na Čepkov, kde už to bylo lepší. Mám teda jeden teplejší šedý svetr, dále pruhované triko s dlouhým rukávem (oboje Takko), uplně úžasné kalhoty ve slevě ze 700 na 250 (Gate) a ještě jeden tenký H&Mkový svetřík ze sekáče za 75. ^^ Potom už jsem jen doplnila díru v kosmetice vatovýma tyčinkama a tamponkama na odličování, třešňovým balzámem na rty a odličovacím mlékem od mé milované Balea. Jako třešničku na dortu jsem si vybrala čokoládu, protože jsem normální tabulku čokolády neměla už snad sto let a teď ji prostě potřebuju a taky ovocné müsli, které na fotce není, ať mám co snídat. 
Nakonec jsem ani neutratila nějakou nehoráznou sumu, protože většina věcí byla ve slevě plus vlastně ten svetřík se mi povedl koupit v sekáči, při tom kdybych to nevěděla, řekla bych, že je nový. Udělala jsem si teda zas na nějakou dobu radost. ^^ 

// Jinak jelikož v sprnu byl svátek, narozeniny, pak brigáda, nastřádalo se mi věcí strašně moc a uvidím, jestli New in neudělám spíš foto-článkem, protože na video by to bylo hrozně dlouhé. ještě popřemýšlím.

2 komentáře:

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)