Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

Když vás zastavují lidi na ulici, že vás chtějí zdarma nalíčit

Ještě než jsem dnes odjela ze Zlína, odchytla si mě paní z Oriflame, vyplnila mi lísteček, kterým jsem byla zařazena do slosování soutěže, dala mi zadarmo kafe a poslala mě k vizážistce, ať se nechám nalíčit. Milé. x) Bohužel mi jel za 15 minut bus, takže je to taková rychlovka, ale i tak se povedlo a potěšilo mě to. Škoda, že jsem pospíchala, dostala bych ještě koktejl a dal by se tam celkem příjemně trávit čas. No, snad zas někdy jindy. x)


4 komentáře:

  1. Pěkné líčení,já bych se namalovat nenechala,bála bych se,že mi napatlají nějaký růžový stíny nebo paštikový makeup:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby člověk furt žil jen ve strachu, nic by si neužil. ;) Někdy se povede, někdy ne, ale každopádně to nezjistím, dokud tu novou věc nezkusím. :)

      Vymazat
    2. Pár let zpátky jsem taky na nějaké takové akci byla se sestřenicí a výsledek byl super u obou (a jsme úplně odlišné typy a každá jsme byly nalíčeny jinak). Nevím, proč by se měl člověk bát, když má pusu a umí mluvit. Nechci růžové stíny, tak to řeknu, ne? Navíc vizážistka by se měla sama vyznat v typologii a doporučit, co komu sluší. To je jako bych řekla, že bych se nikdy nenechala ostříhat u holičky, protože by mi mohla vlasy nabarvit na zeleno...

      Vymazat
  2. No to se mi ještě nestalo, já si tak max jednou za půl roku dojdu do salonu tady a ta jsem min tak 1h a za půl roku znova. Ale jinak za 12min práce se jí to docela povedlo.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)