Chceš nějakou audioknihu? Tady na Audiolibrixu najdeš můj slevový kód 20% na první nákup.

19

Dobré odpoledne.
Tak jaké máte počasí? Tu se to konečně zas vyjasnilo a hezky má být i zítra. To mi dělá celkem radost. Když už mám dneska ty narozeniny (což se mi moc nelíbí, že jsem zas o rok starší - nebo spíš čím starší jsem, tím víc starostí mi přibývá), aspoň počasí je pěkné. :)

Momentálně mám za sebou jeden animák a přemýšlím, jestli si pustit něco dalšího nebo si jít číst ven. Spíš ale asi vyhraje ta druhá možnost. Konečně jsem si rozečetla knížku, kterou jsme vyhrála v giveaway u Wendy a moc se mi líbí. x)

Někdy k večeru by pak měl příjt přítel a zrovna si ho tu do zítřka nechám, protože máme zítra odpoledne grilovačku, kdy mi přijedou popřát k narozkám bratránci se strejdou a tetou. No, i když narozeniny neslavím moc ráda, za tuhle každoroční akci u nás jsem ráda a ráda je vidím, takže se docela těším. Navíc mám furt ještě nějakou kukuřici, tak jsme zvědavá, jak bude chutnat ogrilovaná. Zatím jsem ji doposud vždy měla jen vařenou. No, vzhledem k tomu, že jsem ji slíbila bratránkovi, se to pokazit nesmí. :D 
No, snad se víkend vyvede. :) Co podnikáte vy?

5 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Och, cituješ mě po tom, co mi došla ta smska? :) <3

      Vymazat
  2. Všechno nejlepší a ať se ti všechno podle tvých představ plní.
    Tady má pršet, tak asi budu zalezlej doma u počítače. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za tvůj komentář, určitě si ho přečtu a ráda i odpovím. :)